Glazen

Wij zoeken samen met u naar glazen passend bij uw levensstijl en kijkbehoefte. Daarin maken we gebruik van het assortiment brillenglazen van Carl ZEISS. ZEISS is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van brillenglazen- en staat garant voor het meest optimale visuele comfort. ZEISS ontwikkelt en produceert brillenglazen, instrumenten en meetsystemen, maar biedt ook verschillende diensten aan die normbepalend zijn in de optiekwereld.

Afbeelding_ZEISS i.Scription_Other visuals 8.jpg
Zeiss enkelvoudige brillenglazen

Enkelvoudige brillenglazen zijn glazen die uit slechts één sterkte bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een bril voor alleen de verte of alleen om te lezen. Wanneer het advies ernaar uitgaat om een bril te voorzien van enkelvoudige glazen, heeft u de keuze uit een aantal soorten. Hierin kunt u uw keuze maken tussen een basis glas, voorzien van een ontspiegeling en een kraswerende coating, of voor een glas op maat berekend voor u, voorzien van een kwalitatief betere ontspiegeling en coating.

Zeiss multifocale brillenglazen

Met multifocale brillenglazen bent u in staat om alle afstanden scherp te zien. De progressieve zone, oftewel het verloop in het glas zorgt ervoor dat u zowel in de verte als in de leesafstand altijd helder zicht heeft. Net zoals bij enkelvoudige glazen beschikt u hier ook over een aantal keuzes. Multifocale glazen biedt City optiek aan in een aantal soorten. Het minst last van vertekening heeft u wanneer u kiest voor een individueel multifocaal glas van ZEISS. Het glas wordt dan op diverse individuele parameters voor u gemaakt, hierdoor verkrijgt u het meest optimale zicht. Daarnaast zijn deze glazen natuurlijk ook voorzien van een kwalitatief goede ontspiegeling en coating die de glazen beschermd tegen krassen.

Afbeelding_ZEISS Multifocaal SmartLife19.jpg
Zeiss computerglazen

Werkt u veel achter de computer? Dan is een computerbril de geschikte oplossing voor u! Een computerglas is speciaal ontwikkelt dat u op een ontspannen manier naar uw scherm kunt kijken en lezen. Een computerglas biedt in vergelijking met een multifocaal glas veel meer focus en kijkcomfort op de korte afstand. Graag kijken wij samen met u naar een ZEISS computerglas en de mogelijke opties naar uw behoeftes!

Zeiss digitale brillenglazen

Het digitale glas is speciaal ontwikkeld om extra ondersteuning te bieden bij laptops, tablet en smartphones. 64% van alle mensen maakt meer dan 4 uur per dag gebruik van digitale schermen. Mede hierdoor geeft twee derde van deze mensen aan het gevoel te hebben een extra inspanning te moeten leveren om op digitale schermen goed te kunnen zien. De ondersteuning is mogelijk in verschillende categorieën, die gebaseerd zijn op uw behoefte. De opbouw van deze sterkte loopt van minder ondersteuning naar iets meer ondersteuning, dat niet vergelijkbaar is met een multifocaal glas. Het is slecht een kleine toevoeging, geen leesgedeelte. Het glas is daardoor zeer geschikt voor de jonge gebruiker vanaf 18 jaar.

Afbeelding_ZEISS SmartLife brillenglazen_Digitaal_Other visuals 1.jpg