top of page

B2B

Vitaal op je werk

We kennen het bijna allemaal wel. Nek of rug klachten tijdens je werk, klachten met scherp zien of af en toe wel eens hoofdpijn. Lastige klachten maar echter makkelijk te verhelpen.

EnergizeMe_CAUC_Discomfort_02_F39.tif

De beelschermbril in uw bedrijf

Veel bedrijven vergoeden wel iets voor een beeldschermbril maar weten niet exact wat de voordelen hiervan kunnen zijn. Een goed op maat gemaakte beeldschermbril draagt bij aan de vitaliteit van uw medewerkers en vermindert de kans op verzuim. Los daarvan zien uw medewerkers het ook als een leuke bijdrage van hun werkgever.

 

Een beeldschermbril kan onbelast worden vergoed op grond van de WKR. De gerichte vrijstellingen gaan NIET ten koste van de beschikbare vrije ruimte van de WKR. Hierdoor zitten er dus ook voordelen bij voor de werkgever.

 

Onze beeldschermbrillen worden voorzien van hoge kwaliteit high-tech glazen van de beroemde Carl Zeiss. Hierdoor is het beste zicht gegarandeerd en kunnen uw medewerkers op een aangename manier langdurig naar hun beeldschermen kijken. Dit gaat gepaard met onze lokale top service die wij al 50 jaar verlenen aan Amsterdam en omstreken in combinatie met ons partnerschap met Carl Zeiss.

Iets voor u?

Bent u benieuwd wat ons B2B programma voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en laat u tot in detail informeren over de mogelijkheden en hoe wij precies te werk gaan. Wie weet brengt u binnenkort wel uw bedrijf naar het next level met een beeldschermbril voor uw medewerkers.

Stuur een mail naar: info@cityoptiek.nl

Tot snel!

bottom of page